خشکبار

17 خواص شگفت انگیز پسته

پسته

پسته که از کلمه یونانی pistákion به معنای "آجیل سبز" گرفته شده است، یک مغز درختی محبوب است که قرن هاست در اطراف وجود داشته است. اما آجیل محبوب میان وعده بسیار متنوع است و می تواند در همه چیز از پستو گرفته تا کلوچه استفاده شود. در اینجا همه چیزهایی که باید در مورد آجیل مغذی بدانید، از جمله فواید پسته و عوارض جانبی آورده شده است.

پسته چیست؟

پسته آجیلی است که به صورت خوشه ای روی درختان بزرگ رشد می کند. آنها با میوه های زرد و قرمز شروع می شوند که به سبز و بنفش می رسند. مگی مون، M.S.، R.D.، رئیس بخش می گوید: "بیشتر پسته ها در ایالات متحده در خاک های طبیعی غنی دره سان خواکین کالیفرنیا رشد می کنند، جایی که روزهای گرم و شب های خنک محیطی عالی برای رشد پسته های سالم ایجاد می کنند." ارتباطات تغذیه برای پسته های شگفت انگیز مورد تایید متخصصان تغذیه خانه داری خوب.

 

 

پسته

 

آجیل محبوب با پوسته یا بدون پوسته موجود است و در انواع خام یا بو داده موجود است. به علاوه، آنها سرشار از فواید تغذیه ای هستند. پسته همچنین یکی از پر پروتئین ترین آجیل های میان وعده است.

 

برخی دیگر از فواید چشمگیر پسته برای سلامتی عبارتند از:

یک وعده پسته بیش از 30 ویتامین ، مواد معدنی و سایر مواد مغذی مختلف را به خود اختصاص می دهد. "تقریبا 90 ٪ چربی موجود در پسته ، نوع بهتر برای شما غیر اشباع است." یک وعده یک اونس ، که حدود 49 پسته است ، فراهم می کند:

جدول ارزش غذایی پسته

خرید اینترنتی پسته تازه

ارزش غذایی پسته

159 کالری
13 گرم چربی کل
2 گرم چربی اشباع شده
8 گرم کربوهیدرات
فیبر 3 گرم
6 گرم پروتئین

به علاوه، پسته همچنین فاقد کلسترول است و یک وعده بیش از 10 درصد از ارزش روزانه مس، ویتامین B6، تیامین B1، منگنز و فسفر را تامین می کند.

فواید پسته

  1. به کاهش وزن کمک می کند

 

پسته سرشار از فیبر است. هرکسی که اثرات فیبر بر بدن را به خوبی مطالعه کرده باشد، می‌داند که با سیر کردن مصرف‌کننده غذا یا در این مورد پسته، اشتها را به طور سالم کاهش می‌دهد. به همین دلیل است که یکی از بهترین گزینه‌های میان‌وعده‌ای است که باعث می‌شود از خوردن غذای مقصر دوری کنید. علاوه بر این، چربی های سالم موجود در پسته شمارش کالری را کنترل می کند.

پسته و کاهش وزن

2. سطح قند خون را کاهش می دهد

این یکی دیگر از فواید معجزه آسای مصرف منظم پسته است. تحقیقات نشان می دهد که در واقع به کسانی که دیابت نوع 2 دارند کمک می کند! پسته در تنظیم سطح قند خون بسیار موثر است زیرا منبع غنی فسفر است که به تجزیه پروتئین‌ها کمک می‌کند تا پروتئین‌ها به اسید آمینه تبدیل شوند. مصرف منظم پسته به درمان آن کمک می کند. سطح قند خون را کنترل می کند.

پسته و کاهش قند خون

3. باعث سلامت قلب می شود

پسته در کنترل سطح کلسترول مفید است. این به نوبه خود به پیشگیری از بیماری های قلبی کمک می کند. علاوه بر این، بیشتر اختلالات مربوط به قلب به دلیل افزایش وزن ناسالم رخ می دهد که بر قلب فشار وارد می کند و در نهایت منجر به سکته می شود. پسته از پرخوری جلوگیری می کند و سطح کالری بدن را کنترل می کند. در واقع، پیشنهاد می شود که خوردن یک کاسه پسته هر روز صبح، سطح کالری و کلسترول را کاهش می دهد. همچنین پسته منبع غنی ویتامین E است که کلسترول بد و پلاک را از بدن دفع می‌کند تا خون آزادانه جریان یابد.

پسته منبعی از چربی های سالم است که به نوبه خود به داشتن قلب سالم کمک می کند. این امر احتمال بسیاری از بیماری های قلبی از جمله سکته را کاهش می دهد. جدای از آن، همچنین برای تقویت ایمنی بدن در برابر رادیکال های آزاد داخلی و خارجی، بهبود هضم و بهبود سبک زندگی کلی ما در مورد سلامت و زیبایی شناخته شده است.

  1. سیستم عصبی را ایمن نگه می دارد

پسته منبع خوبی از ویتامین B6 است که به تشکیل میلین کمک می کند که یک سپر محافظ در اطراف اعصاب ایجاد می کند، بنابراین از سیستم عصبی محافظت می کند و عملکرد آن را تقویت می کند. محتوای ویتامین B6 همچنین به آمین ها، که مولکول های پیام رسانی در بدن هستند، کمک می کند تا به خوبی کار کنند. مصرف پسته به ترشح اسیدهای داخلی کمک می کند که به آرامش اعصاب کمک می کند.

  1. سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند

ویتامین B6 همچنین در ایجاد گلبول‌های قرمز سالم در بدن مؤثر است، بنابراین تضمین می‌کند که لنف و طحال در بهترین وضعیت باقی می‌مانند. همچنین به بدن کمک می کند تا با عفونت های مختلف و رادیکال های آزاد بهتر مبارزه کند. مصرف پسته واقعاً سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و به آن کمک می کند تا در مبارزه با عفونت ها و محافظت از بدن بهتر عمل کند.

  1. هموگلوبین را بهبود می بخشد

هموگلوبین مسئول حمل اکسیژن در جریان خون است. وجود ویتامین B6 در پسته تضمین می کند که هموگلوبین بهتر و سریعتر در بدن تولید می شود تا به طور کلی عملکرد خوبی داشته باشد.

افزایش هموگولوبین با پسته

7. بینایی را بهبود می بخشد

 

بله، آیا می دانید که مصرف منظم پسته می تواند به بهبود بینایی شما نیز کمک کند؟ این به این دلیل است که پسته سرشار از کاروتنوئیدها است که به نوبه خود منبع خوبی از لوتئین و زآگزانتین است. این دو آنتی اکسیدان با دژنراسیون ماکولا که با افزایش سن اتفاق می‌افتد مبارزه می‌کنند و از این طریق با شفاف‌تر کردن بینایی به بهبود بینایی کمک می‌کنند.

بهبود بینایی با پسته

8. هضم غذا را بهتر می کند

فیبر برای هضم سالم ضروری است. پسته منبع خوبی از فیبرهای محلول و نامحلول است. به دفع بهتر مدفوع کمک می کند و همچنین هضم را آسان تر می کند. از مسائلی مانند اسهال و یبوست که ممکن است به دلیل ضعف سیستم گوارشی رخ دهد، جلوگیری می کند.

  1. با التهاب مقابله می کند

التهاب منجر به بسیاری از بیماری های قلبی می شود. پسته دارای خواص ضد التهابی است که به کاهش التهاب در بدن در سطح سلولی کمک می کند. بنابراین منجر به سلامت قلب بهتر می شود.

  1. مو جب تقویت و درخشندگی مو می شود

پسته به تقویت و درخشندگی مو کمک می کند. این به این دلیل است که سرشار از بیوتین است. بیوتین اساسا به مبارزه با ریزش مو کمک می کند و همچنین با انعطاف پذیری بیشتر رشته های مو، موهای خشک را تغذیه می کند. می توانید پسته را به عنوان میان وعده در برنامه غذایی خود قرار دهید یا حتی ماسک موی پسته درست کنید. دومی حالت دهنده عمیق را فراهم می کند و همچنین قسمت های شکاف را درمان می کند. پسته همچنین منبع غنی از اسیدهای چرب است که رشد مو را تقویت می کند.

درخشندگی مو با پسته

11. از پیری زودرس جلوگیری می کند

 

پسته پوست را مرطوب و تغذیه می کند و همچنین خاصیت ارتجاعی آن را افزایش می دهد. محتوای اسیدهای چرب غنی نیز مسئول همین امر است. همچنین با داشتن ویتامین E از خشکی پوست خلاص می شود. این به عنوان یک محتوای ضد پیری عمل می کند و به پوست کمک می کند به طور طبیعی با طراوت و ظاهر جوان تر به نظر برسد. ماساژ روغن پسته نیز بسیار کمک می کند.

جلوگیری از پیری با پسته

12. سلامت مغز را بهبود می بخشد

مواد مغذی پسته به اکسیژن رسانی به جریان خون کمک می کند، بنابراین به تولید گلبول های سفید یا WBC کمک می کند که برای یک سیستم ایمنی خوب مهم است. همچنین با محتوای غنی ویتامین B6، تولید هموگلوبین و اکسیژن در خون را افزایش می دهد. هرچه اکسیژن بیشتر و جریان آن در خون بهتر باشد، عملکرد مغز بهتر و سالم تر است.

  1. از سرطان جلوگیری می کند

تحقیقات نشان می دهد که مصرف پسته در پیشگیری از سرطان نیز مفید است. دلیل این امر وجود آنتی اکسیدان در خون به همراه این واقعیت است که پسته سرشار از ویتامین B6 است که باعث افزایش تعداد WBC در خون می شود. گلبول های سفید نه تنها در مبارزه با رادیکال های آزاد موثرند، بلکه با عناصر سرطان زا نیز مبارزه می کنند.

  1. محافظت در برابر اشعه ماوراء بنفش

بله، مصرف پسته یک محافظ طبیعی در اطراف شما ایجاد می کند و از شما در برابر اشعه های مضر UV خورشید محافظت می کند. این امر به دلیل محتوای بالای ویتامین E در پسته امکان پذیر است. این کمک می کند تا پوست انعطاف پذیر و نرم شود و در عین حال با رادیکال های آزاد که به غشای سلولی حمله می کنند مبارزه می کند. محافظت در برابر اشعه ماوراء بنفش همچنین به جلوگیری از پیری زودرس کمک می کند.

  1. تامین پروتین مورد نیاز بدن

پسته پروتئین کامل گیاهی است."پسته ها در مقایسه با گوشت یک انتخاب عالی پروتئین گیاهی هستند زیرا آنها به طور طبیعی بدون کلسترول هستند و فیبر را به روز شما اضافه می کنند." وی خاطرنشان می کند که از آنجا که پسته مقادیر کافی از هر 9 اسید آمینه ضروری را ارائه می دهد ، این باعث می شود آنها منبع پروتئین کامل باشند.

"پروتئین موجود در پسته کیفیت بالاتری نسبت به سایر آجیل های محبوب میان وعده دارد، با امتیاز اسید آمینه اصلاح شده با قابلیت هضم پروتئین (PDCAAS) 94 از 100 برای پسته بو داده خشک. این یک A جامد است."

  1. پسته کنترل قند خون را بهبود بخشد.

مون می‌گوید: «پسته را می‌توان به عنوان بخشی از یک رژیم غذایی سالم برای تغذیه مناسب با دیابت گنجاند. انجمن دیابت آمریکا حتی آجیل را یک "ابر غذای دیابت" می نامد، زیرا چربی سالم و تعداد فیبر آنها می تواند به مدیریت گرسنگی و کنترل قند خون کمک کند.

مطالعه منتشر شده در Diabetes Care نشان داد که مصرف پسته به طور خاص ممکن است اثرات کاهش گلوکز و انسولین در افراد پیش دیابتی داشته باشد. تحقیقات در بیماران دیابتی نوع 2 نشان داد که مصرف پسته اثرات مطلوبی بر کنترل قند خون نیز دارد.

  1. پسته با التهاب مبارزه کند.

پسته حاوی ترکیبات آنتی اکسیدانی قوی از جمله توکوفرول ها، فیلوکینون، کاروتنوئیدها، کلروفیل و فلاونوئیدها است. تحقیقات نشان می دهد که پلی فنول ها و فلاونوئیدها به طور گسترده در تمام قسمت های مغز پسته وجود دارند و همچنین دارای خواص ضد التهابی هستند. مون می‌گوید: رنگ‌های سبز و قرمز بنفش پسته از آنتی‌اکسیدان‌ها می‌آیند.

از آنجایی که حدود 90 درصد از چربی‌های موجود در پسته غیراشباع هستند، مون می‌گوید که آن‌ها یک میان‌وعده بسیار مفید برای قلب هستند. شواهد علمی نشان می دهد، اما ثابت نمی کند، خوردن 1.5 اونس در روز از اکثر مغزها، مانند پسته، به عنوان بخشی از رژیم غذایی کم چربی اشباع شده و کلسترول، ممکن است خطر بیماری قلبی را کاهش دهد.

علاوه بر این، آجیل ها منبع خوبی از فیبر هستند. کارشناسان ما توصیه می‌کنند که انواع بدون نمک یا کم نمک را انتخاب کنید تا مطمئن شوید که انتخابی سالم برای قلب باقی می‌مانند.

مضرات پسته

اگر پسته زیاد بخورم چه اتفاقی می افتد؟

الف- هر چیزی که بیش از حد باشد، حتماً آثار منفی خواهد داشت. مصرف پسته هم فرقی نمی کند. مصرف بیش از حد آن می تواند منجر به درد شکم، سوء هاضمه، نفخ، یبوست و اساسا معکوس هر اثر خوبی شود. 

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *