خشکبار

15 خواص بادام برای سلامتی

خواص بادام

بادام یکی از محبوب ترین آجیل های درختی در جهان است.

آنها بسیار مغذی و سرشار از چربی های سالم، آنتی اکسیدان ها، ویتامین ها و مواد معدنی هستند.

در اینجا 15 فواید بادام برای سلامتی آورده شده است.

فیبر: 3.5 گرم

پروتئین: 6 گرم

چربی: 14 گرم (9 مورد آن تک غیراشباع است)

ویتامین E: 37 درصد از RDI

منگنز: 32 درصد از RDI

منیزیم: 20 درصد از RDI

آنها همچنین حاوی مقدار مناسبی مس هستند،

ویتامین B2 (ریبوفلاوین) و فسفر.

این همه از یک مشت کوچک است که تنها 161 کالری و 2.5 گرم کربوهیدرات قابل هضم را تامین می کند.

خواص بادام

مهم است که توجه داشته باشید که بدن شما 10 تا 15 درصد از کالری خود را جذب نمی کند زیرا برخی از چربی ها برای آنزیم های گوارشی غیرقابل دسترسی هستند .

1.بادام سرشار از آنتی اکسیدان است

بادام منبع فوق العاده ای از آنتی اکسیدان ها است.

آنتی اکسیدان ها به محافظت در برابر استرس اکسیداتیو کمک می کنند، که می تواند به مولکول های سلول های شما آسیب برساند و به التهاب، پیری و بیماری هایی مانند سرطان کمک

آنتی اکسیدان های قوی موجود در بادام تا حد زیادی در لایه قهوه ای پوست متمرکز شده است

یک کارآزمایی بالینی بر روی 60 مرد سیگاری نشان داد که حدود 3 اونس (84 گرم) بادام در روز، نشانگرهای زیستی استرس اکسیداتیو)استرس) را 23 تا 34 درصد در یک دوره چهار هفته ای کاهش می دهد .

این یافته‌ها از یافته‌های مطالعه دیگری حمایت می‌کند که نشان می‌دهد خوردن بادام همراه با وعده‌های غذایی اصلی برخی از نشانگرهای آسیب اکسیداتیو )استرس)را کاهش می‌دهد.

خرید اینترنتی بادام تازه 1401 – بادام بدون تلخی100% تضمینی

2. بادام سرشار از ویتامین E است

ویتامین E خانواده ای از آنتی اکسیدان های محلول در چربی است.

این آنتی اکسیدان ها تمایل دارند در غشای سلولی بدن شما جمع شوند و از سلول های شما در برابر آسیب اکسیداتیو)استرس) محافظت کنند.

یک کارآزمایی بالینی بر روی 60 مرد سیگاری نشان داد که حدود 3 اونس (84 گرم) بادام در روز، نشانگرهای زیستی استرس اکسیداتیو)استرس) را 23 تا 34 درصد در یک دوره چهار هفته ای کاهش می دهد .

این یافته‌ها از یافته‌های مطالعه دیگری حمایت می‌کند که نشان می‌دهد خوردن بادام همراه با وعده‌های غذایی اصلی برخی از نشانگرهای آسیب اکسیداتیو )استرس)را کاهش می‌دهد.

بادام یکی از بهترین منابع ویتامین E در جهان است که تنها 1 اونس آن 37 درصد از RDI را تامین می کند.

چندین مطالعه دریافت بیشتر ویتامین E را با میزان کمتر بیماری قلبی، سرطان و بیماری آلزایمر مرتبط دانسته اند.

3. بادام می تواند به کنترل قند خون کمک کند

آجیل ها کربوهیدرات کمی دارند اما چربی های سالم، پروتئین و فیبر بالایی دارند.

این باعث می شود که آنها گزینه ای عالی برای افراد مبتلا به دیابت باشند.

یکی دیگر از مزایای بادام، مقدار بسیار بالای منیزیم آن است.

منیزیم یک ماده معدنی است که در بیش از 300 فرآیند بدن از جمله کنترل قند خون نقش دارد.

RDI فعلی برای منیزیم 310-420 میلی گرم است. 2 اونس بادام تقریباً نیمی از این مقدار را فراهم می کند ، 150 میلی گرم از این ماده معدنی مهم.

جالب اینجاست که 25 تا 38 درصد از افراد مبتلا به دیابت نوع 2 دچار کمبود منیزیم هستند. اصلاح این کمبود به طور قابل توجهی سطح قند خون را کاهش می دهد و عملکرد انسولین را بهبود می بخشد (18 منبع معتبر، 19 منبع معتبر، 20 منبع معتبر).

افراد بدون دیابت نیز در هنگام مصرف مکمل منیزیم، کاهش قابل توجهی در مقاومت به انسولین مشاهده می کنند.

این نشان می دهد که غذاهای پر منیزیم مانند بادام ممکن است به پیشگیری از سندرم متابولیک و دیابت نوع 2 کمک کند، که هر دو از مشکلات عمده سلامتی هستند.

  1. منیزیم همچنین برای سطوح فشار خون مفید است

منیزیم موجود در بادام علاوه بر این ممکن است به کاهش سطح فشار خون کمک کند.

فشار خون بالا یکی از عوامل اصلی حملات قلبی، سکته مغزی و نارسایی کلیه است.

کمبود منیزیم به شدت با فشار خون بالا بدون توجه به اضافه وزن مرتبط است .

مطالعات نشان می دهد که اصلاح کمبود منیزیم می تواند منجر به کاهش عمده فشار خون شود .

اگر توصیه های غذایی برای منیزیم را رعایت نمی کنید، افزودن بادام به رژیم غذایی شما می تواند تاثیر زیادی داشته باشد.

افزایش هموگولوبین با پسته

4.خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد

روز خود را درست با یک کاسه غلات صبحانه که با بادام پاشیده شده است شروع کنید. بانی می گوید، مطالعات نشان می دهد که خوردن بادام همراه با غلات، جذب کربوهیدرات های موجود در غلات را کند می کند. ثابت شده است که این اثر بافری پروتئین و چربی موجود در بادام خطر ابتلا به قند خون بالا و دیابت را کاهش می دهد.

5.بادام می تواند سطح کلسترول را کاهش دهد

سطوح بالای لیپوپروتئین های LDL در خون شما – همچنین به عنوان کلسترول “بد” شناخته می شود – یک عامل خطر شناخته شده برای بیماری قلبی است.

رژیم غذایی شما می تواند اثرات عمده ای بر سطح LDL داشته باشد. برخی مطالعات نشان داده اند که بادام به طور موثری LDL را کاهش می دهد.

یک مطالعه 16 هفته ای بر روی 65 فرد مبتلا به پیش دیابت نشان داد که رژیم غذایی حاوی 20 درصد کالری از بادام، سطح کلسترول LDL را به طور متوسط ​​12.4 میلی گرم در دسی لیتر کاهش می دهد.

مطالعه دیگری نشان داد که خوردن 1.5 اونس (42 گرم) بادام در روز کلسترول LDL را 5.3 میلی گرم در دسی لیتر کاهش می دهد و در عین حال کلسترول HDL “خوب” را حفظ می کند. شرکت کنندگان همچنین چربی شکم خود را از دست دادند.

خواص بادام

6.بادام از اکسیداسیون مضر کلسترول LDL جلوگیری می کند

بادام بیشتر از کاهش سطح LDL در خون شما انجام می دهد.

آنها همچنین از LDL در برابر اکسیداسیون محافظت می کنند، که گامی مهم در توسعه بیماری قلبی است.

پوست بادام سرشار از آنتی اکسیدان های پلی فنول است که از اکسید شدن کلسترول در لوله های آزمایش و مطالعات حیوانی جلوگیری می کند.

این اثر زمانی که با آنتی اکسیدان های دیگر مانند ویتامین E ترکیب می شود حتی قوی تر می شود.

یک مطالعه انسانی نشان داد که مصرف میان وعده بادام به مدت یک ماه، سطح کلسترول LDL اکسید شده را تا 14 درصد کاهش داد.

این باید به مرور زمان منجر به کاهش خطر بیماری قلبی شود.

7.خوردن بادام گرسنگی را کاهش می دهد و کالری دریافتی شما را کاهش می دهد

بادام کربوهیدرات کمی دارد و پروتئین و فیبر بالایی دارد.

هم پروتئین و هم فیبر برای افزایش احساس سیری شناخته شده اند. این می تواند به شما کمک کند کالری کمتری بخورید.

یک مطالعه چهار هفته‌ای بر روی 137 شرکت‌کننده نشان داد که مصرف روزانه 1.5 اونس (43 گرم) بادام به طور قابل‌توجهی گرسنگی و میل به خوردن را کاهش می‌دهد.

مطالعات متعدد دیگری از اثرات آجیل برای مبارزه با گرسنگی حمایت می کنند.

خواص بادام

8. بادام ممکن است برای کاهش وزن موثر باشد

آجیل حاوی چندین ماده مغذی است که بدن شما برای تجزیه و هضم آنها تلاش می کند.

بدن شما حدود 10 تا 15 درصد از کالری آجیل را جذب نمی کند. علاوه بر این، برخی شواهد نشان می دهد که خوردن آجیل می تواند متابولیسم را کمی افزایش دهد.

با توجه به خواص سیر کنندگی، آجیل افزودنی عالی برای یک رژیم غذایی موثر برای کاهش وزن است.

تحقیقات انسانی با کیفیت از این امر پشتیبانی می کند.

در یک مطالعه، یک رژیم غذایی کم کالری با 3 اونس (84 گرم) بادام کاهش وزن را تا 62 درصد در مقایسه با رژیم غنی شده با کربوهیدرات های پیچیده افزایش داد.

مطالعه دیگری روی 100 زن دارای اضافه وزن نشان داد که آنهایی که بادام مصرف می‌کردند نسبت به کسانی که رژیم غذایی بدون آجیل داشتند وزن بیشتری از دست دادند. آنها همچنین بهبودهایی در دور کمر و سایر نشانگرهای سلامتی نشان دادند.

بادام با وجود چربی بالایی که دارد، مطمئناً یک ماده غذایی مفید برای کاهش وزن است.

بادام و سایر مغزها کالری بسیار بالایی دارند. به عنوان یک میان وعده، آنها باید در لیست سیاه پرخورها باشند.

9.کمک به هضم غذا

بادام منبع عالی فیبر است. خوردن یک مشت بادام یا نوشیدن یک لیوان شیر بادام می‌تواند دستگاه گوارش شما را در حرکت نگه دارد و از یبوست جلوگیری کند (در اینجا چند غذای دیگر وجود دارد که می‌توانند باعث حرکت بدن شوند). بادام همچنین می تواند باکتری های سالم را در روده شما تقویت کند. این می تواند به هضم غذا و حتی مبارزه با بیماری کمک کند.

10.مرطوب کردن پوست

اگر از پوست خشک و پوسته پوسته رنج می برید، یک کرم یا لوسیون حاوی بادام می تواند پاسخگو باشد. بانی می گوید: «بادام چربی های سالمی را برای کمک به انعطاف پذیری پوست فراهم می کند. بادام همچنین با دادن مقداری ویتامین A و E به بدن شما از درخشان شدن پوست حمایت می کند. با پر کردن یک بطری شیشه ای کوچک با روغن بادام، روغن بادام صورت خود را بسازید، سپس پنج قطره از اسانس مورد نظر خود را به آن اضافه کنید. تا یک سال ادامه خواهد داشت.

خواص بادام

11.از شما در برابر بیماری قلبی محافظت می کند

آیا بادام برای قلب شما مفید است؟ شرط می بندی! ویتامین E موجود در بادام علاوه بر اینکه پوستی درخشان به شما می دهد، می تواند به قلب شما نیز کمک کند. مطالعه‌ای در مجله تغذیه نشان داد که رژیم‌های غذایی سرشار از ویتامین E با نرخ پایین‌تر بیماری قلبی مرتبط است. سعی کنید یک مشت بادام میل کنید یا برای ناهار یک سالاد مفید برای قلب درست کنید.

از شما در برابر بیماری قلبی محافظت کنید

آیا بادام برای قلب شما مفید است؟ شرط می بندی! ویتامین E موجود در بادام علاوه بر اینکه پوستی درخشان به شما می دهد، می تواند به قلب شما نیز کمک کند. مطالعه‌ای در مجله تغذیه نشان داد که رژیم‌های غذایی سرشار از ویتامین E با نرخ پایین‌تر بیماری قلبی مرتبط است. سعی کنید یک مشت بادام میل کنید یا برای ناهار یک سالاد مفید برای قلب درست کنید.

هوس ها را از بین ببرید

اگر می‌بینید که وقتی آن رکود بعد از ظهر شروع می‌شود، همیشه به دنبال یک بیسکویت چیپسی شکلاتی هستید، سعی کنید یک ظرف بادام روی میز خود نگه دارید. بانی می گوید، ترد نمکی آن ها به رفع هوس ها معروف است. و اگر نمی‌توانید آن شیرینی را از ذهن خود حذف کنید، مقداری آجیل قندی درست کنید.

12.درخشندگی مو

اگر هوای خشک زمستانی موهای شما را شکننده کرده است، به محصولات مو حاوی روغن بادام برسید. اسیدهای چرب سالم آن به تقویت مو و افزایش بافت کمک می کند. هنگامی که از محصولات مو با روغن بادام استفاده می کنید، چربی ها جذب موهای شما می شوند و هر رشته را قوی و براق نگه می دارد.

این ماسک موی آووکادو می تواند همین فواید را نیز به شما بدهد!

خواص بادام

13.ترویج سلول های سالم

بادام نه تنها مملو از چربی ها و پروتئین های سالم است، بلکه سرشار از آنتی اکسیدان است. این ترکیبات گیاهی می توانند از سلول های شما در برابر اکسیداسیون و پیری زودرس محافظت کنند. برای یک میان وعده غنی از آنتی اکسیدان، از یک کاسه بادام و انواع توت ها لذت ببرید. یا از میوه صرف نظر کنید و با این کراستینی پنیر بیکن بادامی فاسد شوید.

14.کاهش کلسترول

بادام یکی از بهترین غذاها برای کاهش طبیعی کلسترول است. مطالعات نشان می دهد که خوردن بادام می تواند سطح LDL یا کلسترول “بد” را کاهش دهد. آنها همچنین سریع و راحت هستند، بنابراین شما هرگز مجبور نخواهید بود برای یک میان وعده به غذای ماشین فروش تکیه کنید. برای تنقلات آسان در حال حرکت، یک بسته را در ماشین خود بیندازید.

15.خطر ابتلا به دیابت را کاهش می دهد

روز خود را درست با یک کاسه غلات صبحانه که با بادام پاشیده شده است شروع کنید. بانی می گوید، مطالعات نشان می دهد که خوردن بادام همراه با غلات، جذب کربوهیدرات های موجود در غلات را کند می کند. ثابت شده است که این اثر بافری پروتئین و چربی موجود در بادام خطر ابتلا به قند خون بالا و دیابت را کاهش می دهد.

بازگشت به لیست

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *